• Публикуване на вашето жилище в нашата платформа

  • Направете регистрация в нашия сайт или използвайте вашите социални мрежи за вход. При регистрация в нашия сайт, ще ви бъде изпратена парола, която е автоматично генерирана, на Вашата електронна поща. След като получите паролата ще имате възможност да я смените с по-удобна за Вас парола.

  • След като сте влезнали в профила си отиде в менюто ПРЕДЛАГАМ ЖИЛИЩЕ. След това натиснете бутона ДОБАВЯНЕ НА ОБЯВА. Попълнете Вашата обява.

  • След като сте завършили обявата трябва да я активирате. Това става като закупите кредити. Отидете във вашия профил. В дъното на страницата ще намерите вариантите за закупуване на кредити. Цената на един кредит е 1 лев. 1 кредит ви дава възможността Вашата обява да бъде активна 24 часа. Заплатилите повече от 20 кредита в един ден, получават 5 безплатни дни, в които обявата на тяхното жилище ще присъства в платформата. При проблеми със закупуването на кредити може да се свържете с нас за помощ.

  • След успешно изпълнение на горепосочените стъпки, Вашата обява ще бъде успешно публикувана на платформата за недвижими имоти. Кредитът, който сте заплатили започва да изтича след като бъде одобрена Вашата обява. Обявата Ви ще бъде одобрена в рамките на 12 часа. Одобрението на Вашите обяви е с цел проверка на реалността на обявите.

Публикуване

Заплащане

Успешно публикувана обява